Dwergkeesje, Luna

 

dwergkeesje-1

Beste,

Vorige week kocht mijn vriend (M. Van Hoeymissen) een dwergkeesje. We hebben haar de naam Luna gegeven. Alles gaat ook heel goed met haar. Als bijlage vind je enkele foto’s.
Ook hadden we nog enkele vraagjes.
1. Na 3 dagen bij ons thuis wou Luna nog steeds niet van de korrels eten die jullie hebben meegegeven. Daarom hebben we geprobeerd met andere korrels (royal canin junior voor puppy’s tot 10 maanden van de kleinste rassen. Hebben we hier goed aan gedaan of is het echt noodzakelijk dat ze ook de starter korrels van bij jullie eet?

2. Hoe lang moeten we de nutri-plus gel als aanvullende voeding geven?

3. Vanaf wanneer mogen we beginnen met oog- en oorverzorging en om de hoeveel tijd doen we dit best?

4. In de dierenwinkel ging ik op zoek naar koekjes om haar te belonen tijdens de zindelijkheidstraining. Ik zei daar dar Luna nog een puppy is dus nog niet alle snoepjes mag hebben. Ze gaven me een soort zachtere koekjes, niet specifiek voor puppy’s maar ze vertelden me dat puppy’s deze ook mogen hebben. Klopt dit?

5. Zijn er nog zaken waar we rekening mee moeten houden?

dwergkeesje-3

dwergkeesje
dwergkeesje

dwergkeesje-1 dwergkeesje-2