Posted on december 20th, 2016

Gemiddelde score voor de cavachon van woefkesranch


cavachon
Gemiddelde score van 5/5 gebaseerd op 26 klanten reviews

Cavachon – Kamiel

Beste Marleen en Wannes

 

Het is eventjes geleden dat we nog van ons hebben laten horen, maar met kerst en nieuwjaar is het toch het moment bij uitstek om jullie de beste wensen over te maken.

 

We sturen hierbij nog enkele fotootjes door.  Zoals jullie kunnen zien is Kamiel een flinke jongen geworden; bijna 11 maanden.  Hij is iedereens vriend en we zouden hem overal kwijt kunnen; de bakker, de beenhouwer en ga maar door; het is een echte knuffel. Vandaag zijn we bij de op controle geweest bij de dierenarts, want hij is een beetje te energiek geweest en ja patella luxatie. De operatie is goed verlopen en zijn knietje zit nu terug zoals het hoort, weliswaar met een pin erin.  Alhoewel we erg ons best doen hem wat rustig te houden, is dit met zijn energie geen makkelijke opdracht.

 

De allerbeste wensen voor een voorspoedig 2017.
Kamiel en zijn baasjes
Ireen en Arie Wellens-Vermeylen

 cavachon