Posted on december 16th, 2017

Gemiddelde score voor de dwergkeesje van woefkesranch


dwergkeesje
Gemiddelde score van 5/5 gebaseerd op 142 klanten reviews

Dwergkees – Rox

review voor dwergkeesje - by ,Posted on december 16th, 2017
5/ 5stars
Beste Marleen,
Alles is in orde met ons pupje. Ze werd deze ochtend gevaccineerd en ik heb de registratieformulieren 3 weken geleden al ontvangen.
Indien u een commentaar in onze naam wil laten op uw site, hier wat nieuws van Rox:
Rox is ondertussen al een maand bij ons en doet het super goed. Ze is heel speels en levendig ! Ze ziet iedereen graag en blaft nooit op mensen, noch op andere honden. Ze begint ook stilletjes zindelijk te worden.
Er werd ons aangeraden een bench te kopen. De eerste nachten had ze het een beetje moeilijk maar nu blijft ze rustig liggen of speelt ze met haar speelgoedjes tot dat we wakker zijn.
Dit weekend gaan we voor de eerste keer naar de puppy-school. We hopen daar nog wat bij te leren en onze relatie verder op te bouwen.
We zijn heel tevreden met Woefkesranch. Ons hondje is nog nooit ziek geweest noch diarree gehad. Ze is ook heel erg sociaal met andere dieren en mensen, alsook met kinderen. Dit wijst erop dat ze voor haar twee maanden correct werd gesocialiseerd. Marleen en haar zoon geven ook veel informatie een advies en zijn altijd bereikbaar voor bijkomende vragen. Zeker een aanrader !
Hierbij een paar fotos :

 

 dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain