/ / Irma – Welsh Corgi Pembroke

Irma – Welsh Corgi Pembroke

 

 

Goede middag,
fijn dat jullie nog eens informeren naar onze nieuwe puppy. We hebben haar ondertussen Irma genoemd en ze vormt een gouden team met onze jaar oudere Shiba Inu.
Beiden zijn teefjes en er is geen sprake van agressief gedrag tussen hen. Ze hebben elk hun mandje en spelen ook samen in de tuin. In het begin plaste Irma heel wat in huis, maar deze week gaat ze flink buiten in de tuin haar plasje doen. Uiteraard zijn we er ons van bewust dat dit nog zal gebeuren. Als dat gebeurt zetten we ze gewoon op haar plasplaatsje in de tuin waar ze altijd naartoe kan.  Onze Shiba durfde in het begin ook nog af en toe binnen plassen, vooral rond haar 6/7 maand kende dit een opwelling.
Binnen 2 weken gaan we met Irma naar onze plaatselijke dierenarts om ervoor te zorgen dat alles zeker oké is en zij nog haar spuitje krijgt en eventueel ontvlooit of ontwormd kan worden.
Hiernaast zijn we uitermate tevreden met onze puppy, vinden wij dat ze een speels (en ook wel koppig) karaktertje heeft. Voor ons past ze zeker bij ons thuis en zal het een hondje zijn waar we al onze liefde aan kwijt kunnen.
Ik geef ook graag nog mee dat we Irma, net zoals onze Shiba, rond haar 6/7 maand zullen laten steriliseren. We ervaren dat dit heel wat rust brengt voor het hondje zelf en zien ook in dat het hebben van puppy’s een klus is die we beter aan professionelen als jullie over laten ?
Wat jullie diensten als Woefkesranch betreft zijn wij zeer tevreden over de vlotheid waarmee we Irma konden ophalen, het vlekkeloos in orde brengen van alle papieren en de informatie die aan ons werd doorgegeven. Nogmaals onze oprechte dank hiervoor.
Een kleine vraag nog die ik wil stellen is vanaf welke leeftijd Irma haar oortjes zullen rechtop komen? Dit is gewoon een weetje die ik nergens kan terugvinden.
met vriendelijke groeten,
J.V.L.