Posted on december 29th, 2018

Gemiddelde score voor de bichon maltais van woefkesranch


maltezer
Gemiddelde score van 5/5 gebaseerd op 90 klanten reviews

Maurice geboren 16April – Maltezer

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Kelly Van Quaethem [mailto:] Verzonden: vrijdag 28 december 2018 22:20 Aan: Onderwerp: Maurice geboren 16April
Beste,
Hierbij stuur ik enkele foto’s van Maurice. Geboren bij jullie 16 april’18. Het gaat uitstekend met mij! Ik ben in een zeer warm gezin terecht gekomen waar ze heel goed voor me zorgen! Ik ben zeer speels…ik vind het geweldig om met kindjes te spelen en ben zeer lief!? Ik krijg lekker eten en water? ik hoop in dit warm gezin nog veel jaartjes te mogen blijven want mijn baasjes zorgen heel goed voor mij! ?dikke poot van Maurice!??bichon maltais, maltese, maltezer