Posted on juni 18th, 2019

Gemiddelde score voor de husky de siberie van woefkesranch


husky de siberie
Gemiddelde score van 5/5 gebaseerd op 154 klanten reviews

Umby – Siberische Husky

Beste

Alles gaat prima met onze pup. Het eerste begin was redelijk moeilijk. Pup had last van diarree en at niet zoveel. Momenteel gaat alles in zeer goed. Hond kent al de basiscommando s. Hij gehoorzaamt zoals een husky dat al zou doen.

We hebben zeer veel plezier aan deze pup en hij geniet ook van ons gezinnetje. We zijn al zo ver gevorderd met de opvoeding van de pup en zijn nu al aan het oefenen voor de wandelingen zeer leuk te laten verlopen.

Umby is een zeer leuk huismaatje voor ons. In bijlage stuur ik je alvast enkele leuke fotos door.

Groet

K. & Umbyhusky de siberie, siberian husky, siberische husky

0Shares
0 0