Magnifieke Marcel – Labradoodle

Met Magnifieke Marcel gaat alles goed.

Marcel is de nieuwe vedette van de familie. Onze kinderen en hun gezellen, mijn zus, de grootouders, iedereen is fan. Na een aarzelend begin aanvaardt onze kater Willem zijn aanwezigheid, zolang hij het rustig houdt en dat is vaak een probleem. Want Marcel is een speelvogel die zelden zonder energie valt. Zelfs na meerdere, soms lange wandelingen blijft hij ’s avonds zijn popje of balletje brengen voor een spelletje “apporte”.

Magnifieke Marcel houdt van wandelen en rennen in het bos, en van crossen door plassen en beken. Als een echte tuinman sprokkelt hij in de tuin dood hout en brengt het dan tot in de veranda. In huis zoekt hij altijd gezelschap op, dus hebben wij op elke verdiep en in de meest gebruikte kamers een mand staan.

Alleen thuis zijn lukt Marcel wel, maar dan moet hij zeker weten dat wij de woning wel degelijk verlaten hebben. Volgens de buren sterft zijn afscheidsgeblaf doorgaans zeer snel uit.