Woefkesranch heeft al 2757 mails van tevreden klanten ontvangen sinds 2014

Hieronder kunt u de beoordelingen van Woefkesranch klanten vinden, de reviews van echte klanten. Woefkesranch heeft ook goede reviews op Google. Wij streven constant naar 100% tevreden klanten.


282 Mails van onze tevreden klanten met hun Beagle


Beagle

U bent op zoek naar een Beagle? Koop enkel een beagle bij een erkend fokker die u volledig vertrouwt. Wij zijn een Belgische hondenfokker erkend door het ministerie.

Snoopy – Beagle

Snoopy – Beagle

Voilà bientôt 3 semaine que snoopy est arrivé tous se passe bien a part les mordillement 😆😆😆il s adapte bien voici quelque photo 

 
 
 
Beagle – Charly

Beagle – Charly

Bonjour,

 

Voici charly qui a eu 1 an.

 

Merci pour votre mail 

Luna – Beagle

Luna – Beagle

Luna’s eerste verjaardag

Nena – Beagle

Nena – Beagle

Beagle: 1ste Verjaardag Luna

Beagle: 1ste Verjaardag Luna

 

 

Sybens J

 

 

 

Beagle: Flor 1 jaar

Beagle: Flor 1 jaar

Hallo

 

Zie bijlage

 

Mvg

 

Marcel Van Camp

 

Rio – Beagle

Rio – Beagle

Bonjour, Voici quelques photos de Rio qui a 7 mois demain. Tout va très bien, elle est formidable et nous donne beaucoup d’amour.

Beagle –  Snoopy

Beagle – Snoopy

Voilà demain 2 semaine que nous avons notre petit snoopy il a pleurer une semaine la nuit mais la ça va  mieux il joue dort bien commence a s adapter et mordille beaucoup voilà quelque  photo il adore la trottinette hahhaa 

 

 

 

Beagle – Sax

Beagle – Sax

 

This is “Sax” 1 year old!!🎂🍰🥂🥇🎊🎈

Nicolò SANTAPAOLA

Afbeelding verwijderd door afzender.

Beagletjes: Tirza en Elza

Beagletjes: Tirza en Elza

 

Hoi hoi het gaat boven verwachting met onze boefjes. We hebben ze Tirza en Elza genoemd en ze voelen zich al helemaal thuis. Ze eten goed drinken goed en de ontlasting is mooi vast. Ze spelen dat het een lieve lust is en zijn in de nacht rustig. Er wordt alleen gepiept als ze elkaar in de oren bijten. Vrolijke en lieve pups tot nu toe.

Groetjes Jeanette en Rene

Ps ik stuur nog wat foto’s mee

Beagle: Beau

Beagle: Beau

Hoi,

Beau is een rustige, stevige (19,2 kg) kerel geworden. Heeft wel een koppig karakter, zeker als hij het speelgoed van andere honden te pakken krijgt. Hij vecht er niet voor maar gaat er gewoon mee vandoor. Bij nieuwe dingen/geluiden is hij altijd op zijn hoede, maar zijn nieuwsgierigheid haalt altijd de bovenhand. Keffende honden mijdt hij, al kan hij zelf er ook iets van! Speelt met kleine en grote honden, maar een Deense dog is een maatje te groot. Gaat 4x per dag wandelen/spelen voor minstens één uur. Staat nu volledig op volwassen voeding. Klikt heel goed met de kleindochter (zie foto).

Groetjes,

Carry, Marc & Beau De Schryver

Beagle: Lou 1 jaar

Beagle: Lou 1 jaar

Onze  brave Lou is vandaag 1 jaar