Woefkesranch heeft al 2607 mails van tevreden klanten ontvangen sinds 2014

Hieronder kunt u de beoordelingen van Woefkesranch klanten vinden, de reviews van echte klanten. Woefkesranch heeft ook goede reviews op Google. Wij streven constant naar 100% tevreden klanten.


255 Mails van onze tevreden klanten met hun Shiba Inu


Shiba inu – Oscar 1 jaar

Shiba inu – Oscar 1 jaar

Beste
Gisteren werd onze Shiba inu Oscar 1 jaar, hij is ondertussen een super flinke en lieve shiba geworden! Maar nog steeds dezelfde deugeniet. Bij deze een paar foto’tjes van Oscar! Groetjes Marie 🙂

Indy – Shiba Inu

Indy – Shiba Inu

Hey Wannes,
We heb zojuist contact opgenomen met het baasje van Indy en hebben al foto’s uitgewisseld. Wij waren ook benieuwd hoe het gaat met de andere shiba’s uit het nestje en zijn superblij dat je ons een mail hebt gestuurd.
Met Thay gaat ook alles heel goed, het is echt een prachtige shiba 😁. We hebben duizenden foto’s van hem en hij heeft zijn eigen Instagram (@shibathay). Het is onze eertse hond en hij heeft soms zo zijn karaktertje maar dat zouden we voor geen geld van de wereld kunnen missen. We horen van mensen dat shiba’s soms eens durven uithalen maar Thay heeft dit nog nooit gedaan. Hij is heel en soms ietsje te sociaal en zou tegen iedereen goeiedag willen zeggen, moest hier ooit een inbreker komen dan zijn we er bijna zeker van dat hij daar zou staan met zijn kwispelelde staart en zijn vliegtuigoortjes. Als we hem durven buiten te laten in de regen dan weet heel de straat het of als hij in het bad moet dan roept hij ook heel de buurt bijeen maar dat is typisch shiba hé. We hebben er al over nagedacht om een tweede te nemen maar vermits we er heel veel mee gaan wandelen is een appartement toch te klein denken we.
Mvg Thay en zijn baasjes 😊

Indy – Shiba Inu

Indy – Shiba Inu

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Indy. Ik ben een shiba inu geboren op 13 juli 2015 bij Woefkesranch. Ik woon in Landgraaf (Limburg)
Met mij gaat het heel erg goed, ik heb nog een huismaatje Sammy een konijntje van al 10 jaar dat is mijn beste vriendje 🐰🐕.  En als ik niet wil wandelen, dan loop ik ook echt niet.. ik ben soms een beetje eigenwijs🙈
Ik ben zo benieuwd naar hoe het met mijn broertjes en zusjes gaat, misschien dat jullie baasje(s) mijn baasje via messenger of instagram foto’s van jullie willen sturen dat zou heel leuk zijn 🥰
Facebook: Rachelle te Brummelstroete
Instagram: indy_sammy
Pootje en knuffels van Indy 😘 🐾

Image.jpeg

Shiba inu – Lucky

Shiba inu – Lucky

Dag Marleen,
Het is bijna 2 jaar geleden dat ik bij jullie mijn Shiba inu kocht. Lucky stelt het supergoed.
Ik zag op jullie website dat er op 2 juli weer een nestje geboren is. Zitten er teefjes tussen? Zo ja, welke kleur(en).
Alvast bedankt.
Vriendelijke groeten,
Bart De Ridder

Aïko – Shiba Inu

Aïko – Shiba Inu

Wannes,

In bijlage enkele foto’s en filmpjes van onze Aiko,
Alles gaat super met hem hij is hier volledig thuis.
Is volledig zindelijk, maakt voorlopig nog niets stuk.
Enkel de bench is een drama voor hem maar we kunnen hem voorlopig wel even alleen laten.
Groetjes,
N.
Laia – Shiba Inu

Laia – Shiba Inu

Bonjour Wannes et Marleen, 

 

Merci pour vos messages de rappel. Notre petite Laia a été convenablement vacciné samedi dernier; nous avons profité pour la vacciner contre la rage puisque nous partons avec elle en France et en Espagne cet été. 

Le vétérinaire (un voisin en face de chez nous!) a profité pour faire un petit check de son cœur , etc. et tout va très bien. 

 

Je vous confirme également avoir bien reçu le DOG/ID belge avec l’étiquette à coller dans son carnet, tout est en ordre. 

 

Elle est très active et très sociable (va vers les gens et les autres chiens), je pense que nous ne devrions pas avoir des problèmes de socialisation maintenant qu’elle est vaccinée :o) 

 

Comme demandé, je vous envoie quelques photos de notre belle Laia; beaucoup des personnes nous interrogent dans la rue sur la race, elle est déjà connue dans le quartier.  

 

Bien cordialement, 

 

MJC