Woefkesranch heeft al 2499 mails ontvangen van tevreden klanten (sinds 2014)

shiba inu

Happy Birthday – Shiba inu

Goedemorgen, bedankt! Hierbij een mooie foto van de 1-jarige!

Mvg, Chantal

Shiba Inu – Aiko

Wannes,
Hierbij een foto van Aiko. Het gaat goed met haar. Ze begint al zindelijk te worden. De tuin is een grote speeltuin voor haar ?
Groetjes,

Shiba leniaert 11 ans

 

 


Objet: Shiba leniaert 11 ans

Nouga 1 jaar – Shiba Inu

Goedemiddag, Hieronder enkele foto’s van nouga die vandaag 1 jaar wordt.
Mvg,
Luc Van Schil

Shiba INu – Miya

Beste familie,

Allereerst nog de beste wensen voor 2021.

Het is alweer 5 weken geleden dat wij onze Miya bij jullie hebben opgehaald als 8 weken oude pup. Zoveel blijheid en geluk heeft zij in ons gezin gebracht. Iedereen is superdol op haar en ze doet het hartstikke goed.

Vandaag met haar naar de dierenarts geweest voor de nodige prikjes waaronder hondsdolheid en iverschrijven.

Allemaal complimenten van de dierenarts gehad dat ze supergezond is en lichamelijk dik in orde is. Een mooie gezonde hond dus en dat ook dank zij jullie die mooie en goede gezonde dieren fokken. Wij krijgen niet normaal veel complimenten en aandacht als we met haar aan het wandelen zijn. De meeste vragen ook of het een Hachi hond is ?

Al met al zijn wij heel blij en voelt het nog steeds heel goed dat wij onze mooie puppie bij jullie hebben gehaald. Jullie zijn meer dan 5 sterren waard.

Dank jullie wel en wie weet zien jullie ons weer gauw terug voor een 2e pup.

Groeten van de fam. Beek uit Den Haag – Nederland

Afbeelding verwijderd door afzender.

Aiko – Shiba

Zo ziet onze schat er nu uit, merciekes voor de mooie kaart en ook wij wensen jullie een goed einde van het jaar en een prachtig en gezond nieuwjaar
Urbain en Christiane en Aiko

Simba – Shiba Inu

Hallo, we zijn erg blij dat we Simba niet’ omgeruild’ hebben.Hij doet het echt goed.In bijlage wat foto’s

Groetjes,

Shiba Inu

Sehr geehrte Frau Dyck,
wir mein Mann Erich und ich sind sehr glücklich mit unserem kleinen Puppy. er entwickelt sich sehr gut. Lernt jeden Tag etwas dazu. Wir müssen uns auch sehr durchsetzen, es ist ein sehr willensstarker Hund. Wichtig ist nur, wir haben es nicht bereut mit ihm. Es ist genau die richtige Rasse für uns. Anbei noch ein Foto von ihm.
Liebe Grüße

Shiba inu

Shiro – Shiba inu

Shiro heeft zijn eerste nacht doorgebracht in zijn nieuw huis, in Kain. Hij heeft deze nacht geweend maar deze morgen at hij alles mooi op en dronk ook ?. Nog een beetje moeite voor pipi en kaka buiten, dat is niet zo leuk ?. Maar komt wel in orde. ? Klaar om in het huis op verkenning te gaan. ? Shiro