Woefkesranch heeft al 2757 mails van tevreden klanten ontvangen sinds 2014

Hieronder kunt u de beoordelingen van Woefkesranch klanten vinden, de reviews van echte klanten. Woefkesranch heeft ook goede reviews op Google. Wij streven constant naar 100% tevreden klanten.


202 Mails van onze tevreden klanten met hun Siberische Husky


Siberische Husky

Husky – Akamarou

Husky – Akamarou

Bonjour,  voici une photo d’Akamarou, il super géniale. 

Husky – Akamaru

Husky – Akamaru

Bonjour, voici quelques photos d’Akamaru pour ses 1ans. Il va super bien, il est super gentil mais très têtu par moment. 

Envoyé depuis mon appareil Galaxy

Laika – Siberische Husky

Laika – Siberische Husky

Lieve medewerkers Woefkesranch
Bij deze wil ik laten weten dat onze lieve husky Laika 8 jaar is geworden. We zijn zo blij met haar, een lieve gezonde hond super karakter gewoon top!!!! 
Een pootje en een lekje van Laika 💋
Mvg 
Husky – Usky

Husky – Usky

Dag Marleen,

Usky (0881) is nu al enkele dagen bij ons en alles gaat zeer goed. Wij zijn nu aan het denken aan broertje voor Usky zodat hij later op de momenten dat hij alleen moet zijn, een speelkamaraadje zou hebben.  Er rekening mee houdend dat Huskies natuurlijk roedeldieren zijn.

Wat is jouw advies hierin?

Verder hadden wij nog een andere vraag. Heeft u een idee wanneer onze gegevens als eigenaar van Usky in Dog ID zichtbaar zullen zijn?

Met energieke groeten,

Jozef

Siberische Husky – Ayla

Siberische Husky – Ayla

Beste Marleen,

 

Dank jullie wel voor jullie felicitaties voor Ayla! Het gaat hartstikke goed met haar, ze is heel erg lief, haantje de voorste overal mee, wil graag aandacht en graaft er op los als ze de kans ziet 😃 . Ze kan het heel goed vinden met haar vriendjes; Sam en Joy. Ze is goede vrienden met de paarden, vooral met Binkie de pony. Het zijn twee boefjes bij elkaar! Autorijden is nog erg spannend en ze zijn met z’n drieën onlangs een weekendje wezen logeren in een pension. Dat ging ook heel goed. We sturen jullie wat foto’s die al eerder zijn gemaakt.

 

Met vriendelijke groet,

 

H & I[Marleen – Woefkesranch]  Dragtsma