Woefkesranch heeft al 2607 mails van tevreden klanten ontvangen sinds 2014

Hieronder kunt u de beoordelingen van Woefkesranch klanten vinden, de reviews van echte klanten. Woefkesranch heeft ook goede reviews op Google. Wij streven constant naar 100% tevreden klanten.


191 Mails van onze tevreden klanten met hun Siberische Husky


Siberische Husky – Ayla

Siberische Husky – Ayla

Beste Marleen,

 

Dank jullie wel voor jullie felicitaties voor Ayla! Het gaat hartstikke goed met haar, ze is heel erg lief, haantje de voorste overal mee, wil graag aandacht en graaft er op los als ze de kans ziet 😃 . Ze kan het heel goed vinden met haar vriendjes; Sam en Joy. Ze is goede vrienden met de paarden, vooral met Binkie de pony. Het zijn twee boefjes bij elkaar! Autorijden is nog erg spannend en ze zijn met z’n drieën onlangs een weekendje wezen logeren in een pension. Dat ging ook heel goed. We sturen jullie wat foto’s die al eerder zijn gemaakt.

 

Met vriendelijke groet,

 

H & I[Marleen – Woefkesranch]  Dragtsma

 

Nova – Siberische Husky

Nova – Siberische Husky

Beste,
Bij deze willen wij jullie nog eens bedanken voor onze geweldig lieve en leuke pup, die we Nova hebben genoemd. Ze voelt zich al helemaal thuis en doet het heel goed👍

Husky – Donat

Husky – Donat

Hello,

Our dog is named Donat. It is almost 4 months old, weighs already 15 kg. The dog loves to bathe and go for walks. We have a biting problem at the moment because his primary teeth have fallen out and they come out second teeth. The beginning was difficult, but taking Donat was our best decision.

We send a few of his photos.

 Regards,

 Paulina, Tomek & Donat

Darko – Husky

Darko – Husky

Dag Wannes en Marleen,
Hier even een update van onze husky Darko. Het gaat er heel goed mee. Hij is nu 4 maanden oud en 2 maanden bij ons. Een gezond en vinnig baasje. Eten is geen probleem, dat is een hobby van hem. Net zoals spelen. Ook het luisteren gaat steeds beter, al blijft het natuurlijk nog een puppy. En dan de koppigheid van de husky erbij 😁. Kortom het is gezond en gelukkig hondje.
Groetjes,
VG

Husky – Jopie

Dag Marleen,

Eventjes een berichtje over hoe het gaat met Jopie, die nu al 6 maanden oud is! Bijgaande een paar foto’s met het befaamde strikje. Hij is gezond, vitaal, erg lief en soms een beetje stout😂 Wij zijn er nog steeds erg blij mee!

Groetjes,

Ioana & Marcel

On Thu, Jan 7, 2021 at 8:29 AM Marleen – Woefkesranch <marleen@woefkesranch.be> wrote:

Beste,

In bijlage kunt u uw bestelbon terugvinden.

Laat u nog weten welk uur u maandag uw pupje komt afhalen?

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groeten,
Het Woefkesranch team