Woefkesranch heeft al 1834 mailtjes
ontvangen van tevreden klanten (vanaf 2014)!

Gemiddelde score voor de Woefkesranch van woefkesranch


husky
Gemiddelde score van 4.99/5 gebaseerd op 421 klanten reviews

Husky Lenka

review voor Woefkesranch - by ,Posted on december 4th, 2018
5/ 5stars

 ervaringen Woefkesranch, husky de siberie, siberian husky, siberische husky
Siberische Husky- Aygo

review voor Woefkesranch - by ,Posted on november 27th, 2018
5/ 5stars

Hallo,

Wij willen jullie laten weten dat het super goed gaat met Aygo onze Siberische Husky die we bij jullie kochten.
Hij is nu 16 weken en is het beste dat ons kon overkomen. Enorm slim, lief en trouw! Koppig en enorm actief natuurlijk ook maar dat is het totaal plaatje dat hem net zo onmisbaar maakt. Wij overwegen om er nog 1tje bij te nemen!
Met vriendelijke groeten,
Michaël en Vanessa


husky de siberie, siberian husky, siberische husky
Husky – Ice

review voor Woefkesranch - by ,Posted on november 6th, 2018
5/ 5stars

Beste

Bedankt voor de tips.

Ice is heel tevreden met zijn nieuwe thuis.

Groetjes Amberhusky de siberie, siberian husky, siberische husky
Siberische Husky

review voor Woefkesranch - by ,Posted on oktober 29th, 2018
5/ 5stars

Bonjour ,
Voici deux ans que notre petit chien nous rempli de bonheur . Nous voulions vous remercier et vous donner quelque petite photo de lui . Nous sommes heureux de ce petit bonhomme qui entré dans notre vie , malgré sa tendance à la fugue et à la découverte par lui même la découverte du monde il nous rempli de câlin de joie et de fou rire …
Je penserai certainement à vous pour lui donner un ami 🤗husky de siberie, siberian husky, siberische husky
Logan – Siberische Husky

review voor Woefkesranch - by ,Posted on september 3rd, 2018
5/ 5stars

Hallo Dit is LOGAN , en hij stelt het goed . Hij komt van bij jullie ; geboren op 24 mei 2017 en sinds juli 2017 bij ons; Het is en prachtbeest ‼️de onderste foto in begin thuis met de poes, daarboven bij ophaling nabij jullie, daarboven deze winter in de sneeuw , bovenste foto , onlangs 🐾Grthusky de siberie, siberian husky, siberische husky
Husky’s – Luna en Bailey

review voor Woefkesranch - by ,Posted on augustus 20th, 2018
5/ 5stars

Voici Luna et Baileyhusky de siberie, siberian husky, siberische husky
Bronco

review voor Woefkesranch - by ,Posted on augustus 7th, 2018
5/ 5stars

Dear Marleen.

I wanted to update you with our Bronco and how he settled at home.

He’s a great boy, very playful and energetic.

The first night he cried a little bit at sleeping time but immediately after he started sleeping in the garden on his own without complaining.

He’s super nice and wants to play all the time and he’s very attached to all of us. He’s already a loved member of our family.

I’m sending you few photos for you to see.

He’s a handsome and happy boy.

Will keep sending you. 🙂

Thanks!

Best regards,

Fabian Brachetta

Sent from my phone. Please ignore any hit and miss typo.husky de siberie, siberian husky, siberische husky
Loki – Siberische Husky

review voor Woefkesranch - by ,Posted on juli 2nd, 2018
5/ 5stars

 

 

Hallo

Onze husky Loki is al weer een heel stuk gegroeid en lijkt het heel erg naar zijn zin te hebben hier.

Hij is zeer sociaal, ook speelt hij graag met alles wat voor zijn neus beweegt. Zo werd hij een tijd geleden gestoken door een hommel aan de binnenkant van zijn muil, met een gezwollen snoet als gevolg. Gelukkig is alles weer in orde gekomen na een bezoek bij de dierenarts. Al heeft hij hoogstwaarschijnlijk zijn les nog niet geleerd 😊 Daarnet heeft hij nog een vlinder gepakt in de tuin en enkele weken geleden slaagde hij er in om 2 kuikens te vangen, die waarschijnlijk uit hun nestje gevallen waren. Een echte deugniet!

Een tijd geleden zijn we gestart bij de ‘pre-pups’ in de hondenschool De Brave Bakelanders te Langemark en hij doet het heel goed, want sinds gisteren mag hij overgaan naar de volgende groep, nl. de ‘pups’ van de hondenschool. Wij zijn alvast heel trots op onze Loki!

Ook slaapt hij al veel beter door en gaat hij al veel vlotter in zijn bench dan in het begin. Hij was snel zindelijk en doet zijn behoefte altijd in de tuin. Ook begint hij ondertussen al melktandjes te verliezen.

Met het warme weer de laatste dagen zien we ook dat hij vlugger naar binnen wil, nadat hij zijn behoefte gedaan heeft buiten. We hebben ons een soort van koelmat voor honden aangeschaft van bij de dierenspeciaalzaak, voor binnen en/of voor in de auto. Voor buiten hebben we ons zo’n blauwe plastic schelp aangeschaft, zoals gebruikt wordt voor kinderen, om wat water in te doen als afkoeling.

Gisterenavond en deze ochtend/middag wou hij amper eten, waarschijnlijk door de warmte. Vandaag heeft hij ook nog niet zo veel gedronken als anders, nochtans staat er altijd een verse pot water (in de schaduw, binnen). Zou het ook kunnen dat hij misschien moeite heeft om korreltjes te eten door het wisselen van tanden? En hebben jullie misschien nog tips die wij kunnen toepassen om onze husky af te koelen?

Om nog een vraag van jullie te beantwoorden: waarom kozen wij voor jullie kennel?

Wij wilden zeker een husky, maar wij wonen in Wervik en dan werd het al heel moeilijk om nestjes bij ons in de buurt te vinden. Een jaar geleden had mijn vriend als verrassing een aantal kwekers opgezocht, die wij al eens zouden gaan bezoeken om te zien bij wie wij een goed gevoel hadden om er later dan een hondje aan te schaffen. Zo hebben wij toen een drietal plaatsen bezocht, waaronder ook jullie. De andere twee plaatsen waren ergens in het Antwerpse, maar ik weet niet meer precies de naam. Ik weet wel nog dat de ene plaats meer een gewone winkel was en dat de andere plaats ons een zeer slecht gevoel gegeven had. We mochten de moeder niet zien, de kennel niet zien. Men ging de pups gewoon halen, zette ze daar in een bak. Die honden waren zeer actief, een beetje beangstigend zelfs en hoogstwaarschijnlijk zelfs overkweekt. Geen zo’n fijne herinnering, de mensen waren ook niet zo vriendelijk vonden we.

Bij jullie was dit helemaal anders. We voelden ons direct welkom, mochten in jullie grote ruimte gaan kijken naar alle rassen, mochten een pup kiezen om wat mee buiten te spelen, mochten ook even mee gaan kijken bij een teef die net bevallen was… Onze beslissing stond direct vast dat we naar jullie zouden terugkeren om er een pup te kopen. Toen we uiteindelijk onze husky kwamen halen, mochten we ook zijn moeder en vader zien. Dit appreciëren we. We hebben zeker geen spijt van onze keuze, want we hebben een fantastisch hond!

In  bijlage vinden jullie nog wat foto’s van hoe Loki er ondertussen uitziet.

Met vriendelijke groeten,

A.C. & B.O.

 ervaringen Woefkesranch, husky de siberie, siberian husky, siberische husky
Siberische Husky

review voor Woefkesranch - by ,Posted on juni 27th, 2018
5/ 5stars

 

 

 

Hij is fantastisch


ervaringen Woefkesranch, husky de siberie, siberian husky, siberische husky
Nuka – Siberische Husky

review voor Woefkesranch - by ,Posted on juni 27th, 2018
5/ 5stars

Hallo Wannes,

Ondertussen is het inderdaad al bijna 2 maanden geleden dat we onze puppy, Nuka genaamd, bij jullie zijn gaan halen. Het was een hele onderneming, aangezien we, bij jullie toegekomen, er nog steeds niet uit waren welk ras nu voor ons gezin geschikt zou zijn. Ik had al wel wat gelezen over Husky’s, maar toch wou ik er enkele nachtjes over slapen om wel degelijk deze stap te zetten. Nuka is de eerste hond in onze familie (samengesteld gezin van 5), dus het was een heuse uitdaging! Zeker de eerste weken verliepen niet van een leien dakje. Vandaag weet ik wat hier de oorzaak van was, nl. het niet volledig voorbereid zijn van de regels die gelden voor zowel de hond als de gezinsleden. Nuka heeft het echter, van in het begin, prima gedaan. Een zeer intelligente puppy, want reeds na 2 weken was ze volledig zindelijk.
Ondertussen hebben we duidelijke regels binnen het gezin en voor Nuka, hetgeen voor iedereen veel aangenamer is. Tijdens de dag heeft ze een aparte, afgesloten ruimte in de tuin van 4 op 8 meter, waar ze zich voortreffelijk gedraagt. Tijdens een klassieke werkdag zit ze tijdens de voormiddag 3 uur en tijdens de namiddag 3 uur alleen, dus 6 uur per werkdag. ’s Middags kom ik naar huis voor een wandeling met Nuka, dat breekt voor haar een beetje de dag, maar ik merk dat ze nog heel veel slaapt tijdens die uurtjes.  De bedoeling is dat er mettertijd nog een echte kennel in komt met hondenhok, zodat ze hier ook ’s nachts veilig kan slapen. Tijdens de dag gaan we 3 keer met haar wandelen/lopen, spelen we samen in de tuin en ’s avonds zit ze gezellig met ons mee in de woonkamer/keuken. Ze weet goed wat haar grenzen zijn in het huis. ’s Nachts slaapt ze in de garage in de bench die we bij jullie gekocht hebben (samen met haar 2 knuffels). Ze blijft de ganse nacht zindelijk (van 22u tot 06u15), dus ook dat is fantastisch.
Ook ga ik nu reeds een maand naar de hondenschool Amica in Ranst, waar ze ondertussen bij de gevorderde puppy’s zit. Volgens de trainers hebben we een zeer rustige Husky en doet ze het voortreffelijk in de les:)
Wat haar gezondheid betreft, in het begin heeft ze wat last gehad van diarree, maar met een kleine aanpassing van de voeding, in samenspraak met de dierenarts, is dit nu onder controle. Ook dienen we haar zeer goed in het oog te houden wanneer ze vrij rondloopt in de tuin, want ze steekt werkelijk alles in haar mond!! (daarom is die afgebakende ruimte in de tuin voor haar echt wel nodig!).
Binnen het gezin is ze vrij sociaal, ze kent ondertussen alle gezinsleden, ook al is het bij ons soms een ‘duivenkot’ met ‘grote’ kinderen van 11,18 en 21 jaar!:) Het meest hangt ze echter aan mij, maar ik ben dan ook een echt ‘mamaatje’ voor haar:)
Algemeen hebben we wel door dat Nuka zeer snel dingen opneemt, maar ze vaak eigenwijs is en de regels aan haar laars lapt. Hiervoor hebben we een ‘strafkot’, nl. de toiletruimte, waar ze dan 2 minuten mag rustig worden en nadenken over hetgeen ze weer van kattenkwaad heeft uitgehaald. Dit helpt, maar vooral het vele wandelen en oefeningen doen (met de nodige ‘snoepjes’) zorgt voor een speciale band met Nuka.
Kortom, het was een donderslag bij heldere hemel die eerste weken, maar ondertussen kunnen we ons gezin niet meer voorstellen zonder Nuka. We plannen zelfs voorzichtig onze volgende vakanties met haar (chalet huren in de Ardennen of Vogezen tijdens de winter voor heerlijke lange wandelingen).
Ik stuur wel wat foto’s door via WhatsApp, want ze staan bijna allemaal op mijn smartphone.
Ik geef jullie, indien gewenst, nog graag een update over enkele maanden, zo hebben jullie een beter beeld over haar evolutie.
Verder wens ik jullie nog veel succes met de Woefkesranch!
Beste groeten,
Kathleen


ervaringen Woefkesranch, husky de siberie, siberian husky, siberische husky